• Trilifter/boomtruck diesel

  De Trilifter van Voortman Demontage b.v. is een speciaal ontworpen zelfrijdend hefsysteem die gebruikt word in kleine ruimtes voor zware lasten ,deze Trilifter is ook zeer geschikt voor het de- monteren van bovenloop kranen.

  Meer weten?

 • Versa-Lift 60/80 LPG

  Voortman Demontage b.v. heeft een heftruck met een hefcapaciteit van 45 ton voor het plaatsen en verplaatsen van zware machines, halkranen en bovenloopkranen. Deze zeer Unique compacte heftruck heeft Voortman Demontage b.v. De afmetingen van deze heftruck zijn 5.5 mrt. lang, 2.20 mrt. breed en 3.0 mrt. hoog. Deze heftruck is voorzien van uitschuifbare ballast en een afneembare hydraulische uitschuifbare hijsarm en een hydraulische draaiplateau voor het in en uitdraaien van bovenloop kranen . Het grote voordeel van deze zware heftruck is dat deze heftruck zeer compact is dus daardoor zeer geschikt is voor binnenwerk en kleine ruimtes.

  Meer weten?

 • Galizia

  Op afstand bestuurbare Zelfrijdende Electrische kranen. Electrisch aangedreven kranen zijn zeer geschikt om in kleine ruimtes relatief zware machines te verplaatsen.

  Meer weten?

 • Transport

  Voortman Demontage b.v. organiseert transport wereld wijd. Wij verpakken en transporteren stuwen machines in overzee containers /flatracks of kisten van diverse afmetingen en gewichten. Verder hebben wij een eigen vloot voor het transporteren van ons materieel naar werkplekken in binnen of buitenland.

  Meer weten?

Onze werkzaamheden

Wij zijn gespecialiseerd in de- en monteren van diverse machines, rolbruggen en bovenloopkranen. Machines die te groot zijn om compleet te vervoeren moeten van te voren worden gedemonteerd. Dit kunnen wij op een veilige en professionele manier verzorgen. Uiteraard kan de machine op de plaats van bestemming ook weer worden gemonteerd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het de- en monteren van machines, rolbruggen of bovenloopkranen? Neem contact op met Voortman Demontage uit Rijssen.

Neem contact op

Adres

Voortman Demontage b.v.
Handelsweg 16
7461 JK Rijssen

Postadres

Voortman Demontage b.v.
Postbus 160
7460 AD Rijssen
Nederland

Contactgegevens

Tel +31 (0)548-512032
Fax +31 (0)548-515456
Mobiel +49 (0)1718047170)
Mail: info@voortmandemontage.nl

© Voortman Demontage. Alle rechten voorbehouden.
Website door Gijs®.